Vijesti

Molitva misijske krunice na radio Mariji

U ponedjeljak 27. travnja u 15.15 sati, uživo u eteru Radio Marije iz opatijskog studija, petorica naših bogoslova molilo je misijsku krunicu. Molitvu misijske krunice pokrenuo je Misijski ured Riječke nadbiskupije sa suradnicima, uz podršku Nacionalnoga misijskog ureda iz Zagreba.

Misijska krunica se već dugo godina moli na Radio Mariji u zagrebačkom studiju, te dobivanjem frekvencije radija iz Opatije došlo je do ideje da se i iz studija u Opatiji moli misijska krunica. U Zagrebu se moli svaki prvi utorak u mjesecu (žalosna otajstava) a iz Opatije svaki četvrti ponedjeljak u mjesecu (radosna otajstva) u 15.15 sati.

Petorica naših bogoslova molili su uživo krunicu za naše misionare na poziv Andreje Škarabot Kunštek koja je misijska suradnica za Riječku nadbiskupiju. Nakon krunice kratko smo se družili uz kavu sa p. Zvonkom Vlahom koji je glavni urednik Radio Marije iz Opatije.

Pozivaju se  svi koji bi voljeli moliti krunicu za misije i misionare da se obrate misijskom uredu Riječke nadbiskupije na brojeve:

  • vlč. Kristijan Zeba (misijski ravnatelj Riječke nadbiskupije): 091/532-8877
  • Andreja Škarabot Kunštek (misijska suradnica): 091/509-4848.

Preporučamo da slušate frekvenciju Radio Marije 88,8 i da se tako duhovno obogatite.


GALERIJA:

Response code is 404